-
logo
Повернутись

Інтернет провайдер у Вишгороді - ДОМОНЕТ

«ДОМОНЕТ» — це інтернет-провайдер у Вишгороді, який надає послуги і в багатьох інших містах України. Для підвищення комфорту абонентів вжито низку заходів. Так, це перший провайдер, який переніс особистий кабінет в Telegram, а також роутери, що надає в оренду, з власною операційною системою Mikrotik.

 

Вітальний бонус для новачків

Якщо ви вже підключені до інтернет-провайдера Вишгород і бажаєте змінити його на «ДОМОНЕТ», для вас розроблена спеціальна акційна пропозиція. Відкрийте на сайті карту покриття, знайдіть свій будинок, і якщо в ньому є підключення, виберіть відповідний тариф. Перехід від іншого провайдера винагороджується бонусами на рахунок до 1000 грн.

Ще одна хороша новина: підключення домашнього інтернету для квартир та приватних будинків коштуватиме лише 1 грн.

Програма лояльності для відданих абонентів

Що довше ви з «ДОМОНЕТ», то менше платите. Розмір знижки за програмою лояльності може сягати 20% від щомісячної абонентської плати.

 

Різноманітність швидкостей та приємні ціни

Серед тарифів ви знайдете:

  • до 100 Мбіт/с;
  • до 300 Мбіт/с;
  • до 1000 Мбіт/с.

У тарифікацію також входять телеканали від партнера «ДОМОНЕТ». Вартість найдорожчого тарифу до 1000 Мбіт/с складає 195 грн. у місяць.

Крім того, абоненти отримують прямий пінг на Twitch та мінімальні затримки при використанні зарубіжних серверів. Це особливо актуально для любителів онлайн-ігор.

Провайдер у Вишгороді «ДОМОНЕТ» також надає послугу збереження договору при переїзді в інший район столиці, якщо там є покриття. Крім того, якщо ви забули поповнити рахунок, можете скористатися кредитом на 7 днів.

arrowUp