logo
Повернутись

Швидкість інтернету для CS GO ⭐ Ігровий інтернет від Домонет Вишгород

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) - це культовий, розрахований на багато користувачів, шутер від першої особи, доступний в режимі онлайн. Гра є продовженням версій 1.6 та Source. Належить до кіберспортивної дисципліни зі значними призовими фондами. У CS:GO був реалізований новий движок, додано безліч зброї, карт та ін. Це залучає гравців у всьому світі. При цьому для запуску не потрібний супер комп'ютер. Гра зовсім не вибаглива. У той же час багатьох користувачів цікавить питання, яка швидкість Інтернету потрібна для CS GO? Розглянемо детальніше.

 

Що важливе для комфортної гри?

Якщо ви бажаєте розслабитися, проводячи час у CS:GO, або навіть хочете взяти участь у турнірі, то вам знадобиться персональний комп'ютер із такими рекомендованими параметрами:

  • процесор не нижчий за Intel Core i3 (або аналог від AMD);

  • від 4 ГБ ОЗП;

  • від 1 ГБ відеопам'яті.

Втім, для того, щоб грати на мінімальних налаштуваннях CS:GO, достатньо процесора рівня Intel Core 2 Duo або аналогічного від AMD, 2 ГБ ОЗУ і відеокарти на 256 Мб. Це досить скромні вимоги, адже гра вийшла у 2012 році, і її сильною стороною графіка не є.

Швидкість інтернету для CS GO також потрібна невисока. Вам не обов'язково підключати тариф до 1000 Мбіт, якщо основною метою є запуск онлайн-ігор. За досвідом користувачів максимально комфортні значення – це 1,5–2 Мбіт/с. Швидкість інтернету для CS: GO може бути і нижчою, наприклад, 1 Мбіт/с, але тоді постраждає функція голосового чату.

Звичайно, ви повинні враховувати, що інші програми та підключені до вашого каналу користувачі також можуть споживати трафік, тому краще забезпечити запас швидкості інтернету для CS:GO. Рекомендується тариф до 100 Мбіт. Висока швидкість інтернету також дозволить швидше завантажувати оновлення та доповнення.

 

Що ще важливо для гри у CS:GO?

Більшість користувачів запитує: яка швидкість інтернету потрібна для «Контр страйк»? Але вона – не найголовніше. Динамічний шутер дуже вимогливий до пінгу (чим менше значення, тим краще). Отримати потрібну швидкість інтернету досить просто, практично всі провайдери пропонують інтернет-з'єднання до 100 Мбіт та вище. Чого не скажеш про пінг. Затримка CS:GO може мати фатальне значення — будь-яке зволікання піде на користь суперникам і зіпсує враження від ігрового процесу.

Провайдер "ДОМОНЕТ" забезпечує низький пінг для зарубіжних серверів завдяки тому, що є частиною міжнародної мережі WNET. Це означає, що ви зможете грати в «Контр страйк» без лагів та отримаєте максимум задоволення від процесу. Підібрати оптимальний тариф із необхідною швидкістю інтернету для CS:GO та інших цілей ви можете, зателефонувавши менеджеру та пояснивши, які завдання плануєте виконувати.

arrowUp